Reserveren 072-5092227

Activiteiten

Klompgolf is een gezellig spel voor iedereen die wil genieten van de buitenlucht en de natuur. Het spel wordt gespeeld in de Schoorlse duinen. Dit maakt het de perfecte activiteit voor uw familie of vriendenfeestje, bedrijfsuitje of verenigingsdag.

In de duinen is een parcours van negen holes uitgezet. De holes worden in het zand gestoken. Het putten is hierdoor wel even anders als op een gras green. De essentie van klompgolf ligt hem in het feit dat de bal in zo min mogelijk aantal slagen in de holes moet worden geslagen. Degene die dit zo goed mogelijk doet, is de winnaar. Het spelen door de duinen tussen de bomen neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.

restaurant-duingroet-activiteiten-klompgolf

Let wel, afhankelijk van uw speelsnelheid kan de tijdsduur van het spel variëren.
Wij starten en eindigen bij restaurant Duingroet. Hier kunt u genieten van een koffie met gebak voorafgaand of een borrel met een hapje na het rondje klompgolf. Lunchen of dineren is ook mogelijk. Wanneer u van plan bent om deze sportieve activiteit binnenkort te gaan ondernemen raden wij u aan te reserveren. Reserveren is zowel telefonisch als via de e-mail mogelijk.

Prijzen Klompgolf

Kinderen 5 t/m 12 jaar 9,00 Euro.
13 jaar en ouder 11,00 Euro p.p. Minimaal 15 personen.

Incl. rugzakje gevuld met drinken en snacks en incl. prijzen voor de winnaar(s) en de miskleun. Elke ronde start met een introductie en een klompborreltje. Elke groep wordt begeleid.

Show Buttons
Hide Buttons